Forum sojuszu Znani Pijacy uni61
Gość
WItam
nick Fela
pkt 301k
ciezko bedzie co nie?:>
Przede wszystkim, to należałoby zamieścić krótki opis siebie oraz argumentacje dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć Bez tego dopiero będzie ciężko
Zatem czekamy.
Gość
hmmm a wiec mam na imię Wojtek mam 21 lat i pracuje..grze poswiecam dosc sporo czasu bo w pracy jestem tylko 15 dni w miesiacu i reszte wolnych chwil spedzam na ogame. Aktualnie jestem w fazie budowania floty bo do 250k budowalem samo eko a tak pozatym mam za sasiada DawajNalywaj i Garbata Paskude
reszta chyba należy do was:)
Fela napisał:
hmmm a wiec mam na imię Wojtek
mam 21 lat i pracuje..grze poswiecam dosc sporo czasu bo w pracy jestem tylko 15 dni w miesiacu i reszte wolnych chwil spedzam na ogame. Aktualnie jestem w fazie budowania floty bo do 250k budowalem samo eko a tak pozatym mam za sasiada DawajNalywaj i Garbata Paskude
![]()
No ale tak coś więcej mógłbyś napisać, nie mówię że jest źle ale np. jakieś zainteresowania, skąd jesteś itp itd. Nie odbierz tego źle ale to co napisałeś nie jest zbytnio twórcze a przy tej ilości pkt, będzie trzeba na prawdę zarząd do siebie przekonać
Ale może się czepiam bo moje podanie szefowa oceniła jako jedno z lepszych
Pozdrawiam Garbata Paskuda vel Menda i pijak
Ostatnio edytowany przez Garbaty (2009-05-01 13:26:34)
Święta Trójca
Fela napisał:
(...) a tak pozatym mam za sasiada DawajNalywaj i Garbata Paskude
![]()
Doprawdy ;> W której gali :> Moja niewiedza może wynikać z braku czasu na grę :-)
Czasoumilacz napisał:
Fela napisał:
(...) a tak pozatym mam za sasiada DawajNalywaj i Garbata Paskude
![]()
reszta chyba należy do was:)Doprawdy ;> W której gali :> Moja niewiedza może wynikać z braku czasu na grę :-)
Lamki tak mają
Gość
w 6 gali..mialem kilka skanów od Ciebie ale nic nie zobaczyles ciekawego bo moj dobytek jest bardzo dobrze chroniony
Święta Trójca
Fela napisał:
w 6 gali..mialem kilka skanów od Ciebie ale nic nie zobaczyles ciekawego bo moj dobytek jest bardzo dobrze chroniony
O, to ja nawet znalazłem chwile na skany :-) Ale floty faktycznie, poza fsami w ostatnim miesiącu nie ruszyłem nigdzie, nawet na iI (ku wielkiej uciesze Crysisa, który cieszy się z mojego nieszczęścia
)
Gość
hehe no ja tam farmie gosci w moich ukladach bo zostawiaja sporo surki ale ktorzy to nie powiem
Święta Trójca
Dobra, ale schodzimy tematu
Szefowo, co sądzisz o kandydacie do sojuszu ;>
Gość
właśnie...
Przepraszam za spóźnienie...
Szczerze mówiąc, to myślę, że Twoich punktów jest troszkę za mało. Nie czepiam się nie wiadomo jakiego top, ale chciałabym zobaczyć chociaż przyrosty świadczące o tym, że można się spodziewać, iż niedługo wyrównasz do średniej sojuszu. Przy włączonym urlopie będzie ciężko;)
Jeśli ktokolwiek stwierdzi, że ma ochotę z Tobą grać w Z_P ze względu na to, kim/jaki jesteś, to automatycznie zaniżę wymagania:)
Gość
yhym...urlop mialem wlaczony bo niestety nie mialem jeden dzien internetu i nie wiedzialem kiedy bede mial znow...od dzisiaj zaczynam farmic wiec prosze o obserwacje moich wyników
Fela...
to powiedzmy, że ja daję Ci tydzień na pokazanie trendów
a później wyrażę swoje zdanie...
pewien plusik - jesteś uparty i nie zrażasz się od razu:)
Święta Trójca
Osiągnij wyższy przyrost tygodniowy niż greenti a bierzemy Cię od ręki