Forum sojuszu Znani Pijacy uni61
Gość
hehe pestka nie no a tak powaznie to mam ten weekend troche zajety ale od poniedzialku sie biore
Jak mam być szczery, moim zdaniem top trochę za niski, no ale to tylko gra. Napisałbyś coś więcej, czym się na co dzień zajmujesz, jakie są Twoje zainteresowania itd. A my byśmy Cie poobserwowali jakiś czas Poza tym przydałoby się uzasadnienie, dlaczego my, a nie inny sojusz, będzie to w stanie nam trochę przybliżyć się do podjęcia decyzji
Święta Trójca
Albo przyjedź na zlot sojuszu xD Jak wypijesz więcej od nas to Cie bierzemy ;P
Święta Trójca
Crysis napisał:
Wystawimy do zawodów Garbatego ^^
Ej, no trzeba JAKIŚ poziom reprezentować Nie możemy przyjmować wszystkich jak leci
Gość
hehe a kiedy macie ten zlot ?? i gdzie? hmm na codzien to pracuje w drukarnii jako II maszynista i podoba mi sie to co robie
poza pracą lubie wyjść ze znajomymi na jakąś imprezke i sie dobrze pobawic
Thal napisał:
Crysis napisał:
Zawody w piciu hmmm... Zróbmy zawody w szlajaniu się xD
Kochanie, wygrałbyś...
No, może jakiś remis by był
Zlot mamy 30-31 maja w stolicy.
Wiesz księżniczko przecież, że w tej kategorii mam bezdyskusyjne zwycięstwo w kieszeni
Czasoumilacz napisał:
Osiągnij wyższy przyrost tygodniowy niż greenti a bierzemy Cię od ręki
He he... no cio... nie można się było zagapić? już się prawie uspokoiłem
Haz, whisky i/lub dżin dla wszystkich
Fela... trudno Ci będzie dogonić nas, obserwując jedynie Twoje ostatnie przyrosty, o ile nie kryjesz w rękawie jakiegoś asa... zasadniczo to wszyscy mieścimy się w przyrostach TOP200 na tydzień (nie licząc Crysisa - nie bij ), podobnie w dłuższej skali czasowej... Pomoc w szybszym rozwoju wchodzi oczywiście w grę, ale zakładając, że mamy pewność co do decyzji na "tak"... a przyznaję, że ja jej nie mam w chwili obecnej.
Ale... wpadnij oczywiście na spotkanie... może spodobasz się Szefowej
Gość
ok....w takim razie dziekuje..
powodzenia